475 601 323

Šokové zchlazovače a zmrazovače Retigo

Proč zchlazovat: Tuto otázku si mohou klást snad jen příznivci rychlého občerstvení. Gurmáni jako my, velmi dobře vědí, že uspokojit najednou větší množství rozličných chutí v krátkém čase bez sáhodlouhého vyvařování, při dodržení vysoké kvality a bezpečnosti připravovaného pokrmu, lze právě jen za pomocí šokového zchlazovače Retigo. Rychlým zchlazením předvařených pokrmů předcházíme nežádoucímu množení mikroorganismů. Takto zchlazený pokrm si uchovává svoji přirozenou vlhkost, barvu, chuť i aroma a je tak vždy připraven vykouzlit úsměv a dobrou pohodu u všech nedočkavých strávníků.

Výhody zchlazování a zmrazování: - Zaručená hygiena a bezpečnost Tento způsob úpravy pokrmů nám zabezpečuje snadnější dodržování norem HACCP a minimalizaci rizika kontaminace pokrmů bakteriemi. - Efektivnější využívání času Předvařený a zchlazený pokrm nám v době špiček výdeje usnadňuje a urychluje výdej jednotlivých jídel. - Úspora nákladů Vzájemnou kombinací přípravy většího množství jídel v konvektomatu a jeho následném zchlazení v šokeru, šetříme energii vícenásobných procesů vaření. Díky možnosti zpracování pokrmů „dopředu“, můžeme využít množstevních i sezónních slev při nákupech jednotlivých surovin. - Pestřejší menu Velká výhoda okamžitého výdeje různorodého předvařeného menu, kdy zchlazený pokrm můžeme skladovat až 5 dnů a zmrazený pak až několik měsíců. - Vysoká kvalita pokrmů a menší hmotnostní ztráty U takto upravených pokrmů zůstává uchována jejich přirozená vnitřní vlhkost, nedochází k hmotnostním ztrátám a poklesům kvality pokrmů. - Snížený odpad a přesnější řízení porcí Takovýto způsob uchovávání potravy nevede ke zbytečným ztrátám, regenerují se pouze objednaná jídla a porce se tak vydávají naprosto přesně.

seřadit: 

Data logger pro stahování dat HACCP

Kód: 902396

 
Cena NA DOTAZ

Šoker Retigo BC 1011

Kód: 902391

Celkové provedení z ušlechtilé oceli AISI 304 Elektronické mikropočítačové řízení Intuitivní ovládání Hygienický vnitřní prostor se zaoblenými rohy pro lepší cirkulaci vzduchu a snadné čištění Optimální rovnoměrnost teploty ve vnitřním prostoru Snadno vyjímatelná sonda pro měření teploty v jádře potraviny. Automatický přechod do režimu konzervace po ukončení zchlazovacího resp. zmrazovacího cyklu. Zchlazování + 70°C na + 4°C do 90 min. Zmrazování + 70°C n

Šoker Retigo BC 1011
Cena NA DOTAZ
Kapacita: 10 x GN1/1
Zchlazování: 30 kg
Zmrazování: 20 kg

Šoker Retigo BC 1411

Kód: 902392

Celkové provedení z ušlechtilé oceli AISI 304 Elektronické mikropočítačové řízení Intuitivní ovládání Hygienický vnitřní prostor se zaoblenými rohy pro lepší cirkulaci vzduchu a snadné čištění Optimální rovnoměrnost teploty ve vnitřním prostoru Snadno vyjímatelná sonda pro měření teploty v jádře potraviny. Automatický přechod do režimu konzervace po ukončení zchlazovacího resp. zmrazovacího cyklu. Zchlazování + 70°C na + 4°C do 90 min. Zmrazování + 70°C n

Šoker Retigo BC 1411
Cena NA DOTAZ
Kapacita: 14 x GN1/1
Zchlazování: 50 kg
Zmrazování: 30 kg

Šoker Retigo BC 2011 C

Kód: BC-2011C

Celkové provedení z ušlechtilé oceli AISI 304 Elektronické mikropočítačové řízení Intuitivní ovládání Hygienický vnitřní prostor se zaoblenými rohy pro lepší cirkulaci vzduchu a snadné čištění Optimální rovnoměrnost teploty ve vnitřním prostoru Snadno vyjímatelná sonda pro měření teploty v jádře potraviny. Automatický přechod do režimu konzervace po ukončení zchlazovacího resp. zmrazovacího cyklu. Zchlazování + 70°C na + 4°C do 90 min. Zmrazování + 70°C n

Šoker Retigo BC 2011 C
Cena NA DOTAZ
Kapacita: 20 x GN1/1
Zchlazování: 80 kg
Zmrazování: 60 kg

Šoker Retigo BC 511

Kód: 902389

Celkové provedení z ušlechtilé oceli AISI 304 Elektronické mikropočítačové řízení Intuitivní ovládání Hygienický vnitřní prostor se zaoblenými rohy pro lepší cirkulaci vzduchu a snadné čištění Optimální rovnoměrnost teploty ve vnitřním prostoru Snadno vyjímatelná sonda pro měření teploty v jádře potraviny. Automatický přechod do režimu konzervace po ukončení zchlazovacího resp. zmrazovacího cyklu. Zchlazování + 70°C na + 4°C do 90 min. Zmrazování + 70°C n

Šoker Retigo BC 511
Cena NA DOTAZ
Kapacita: 5 x GN1/1
Zchlazování: 18 kg
Zmrazování: 9 kg

Šoker Retigo BC 511 - ST

Kód: 902390

Celkové provedení z ušlechtilé oceli AISI 304 Elektronické mikropočítačové řízení Intuitivní ovládání Hygienický vnitřní prostor se zaoblenými rohy pro lepší cirkulaci vzduchu a snadné čištění Optimální rovnoměrnost teploty ve vnitřním prostoru Snadno vyjímatelná sonda pro měření teploty v jádře potraviny. Automatický přechod do režimu konzervace po ukončení zchlazovacího resp. zmrazovacího cyklu. Zchlazování + 70°C na + 4°C do 90 min. Zmrazování + 70°C n

Šoker Retigo BC 511 - ST
Cena NA DOTAZ
Kapacita: 5 x GN1/1
Zchlazování: 18 kg
Zmrazování: 9 kg

Teplotní sonda

Kód: 902394

Vyhřívaná teplotní sonda pro snadné vyjmutí ze zmrzlého pokrmu.

 
Cena NA DOTAZ

UV sterilizační lampa

Kód: 902395

 
Cena NA DOTAZ

Zavážecí vozík VO 2011

Kód: 902397

Příslušenství ke konvektomatu typu DA 2011 a k šokeru BC 2011.

 
Cena NA DOTAZ
seřadit: